Bekende Schrijfster kiest voor N-VA Londerzeel.

Door Nadia Sminate op 2 mei 2018

Bekende Schrijfster kiest voor N-VA Londerzeel.

 

Voormalig topmodel en schrijfster Greet Ilegems gaat in de politiek. 

 

De 33 jarige studeerde cum laude af als burgerlijk ingenieur aan de K.U. Leuven en werkt momenteel in een internationale functie voor een Duits bedrijf. Ze groeide op in Londerzeel en woont vandaag in Steenhuffel.

 

“Ik ben al heel lang geïnteresseerd in politiek. De maatschappelijke thema’s houden me sterk bezig en waren ooit de reden waarom ik ben beginnen schrijven. Ik voel momenteel een enorme drang om dichter bij de mensen te staan en om al mijn ervaring in te zetten voor de belangen van de inwoners van Londerzeel. Toekijken langs de zijlijn, dat is niets voor mij. Daarom heb ik besloten om me te engageren in de politiek. Mijn keuze voor N-VA stond zeer snel vast. Het is een rechtlijnige partij die beslissingen durft te nemen. Met een voet in Brussel is het ook de enige Londerzeelse partij die echt voor verandering kan zorgen. Sterke vrouwen zoals Nadia Sminate en Gerda Verhulst, daar heb ik tonnen respect voor. Ze hebben al meermaals bewezen dat ze goed kunnen besturen. Ik neem er graag een voorbeeld aan.”

 

Gerda Verhulst (schepen van Cultuur): “Ik ken Greet al van kleinsaf.  Ik heb haar nog beter leren toen ik haar  boeken mocht voorstellen aan het publiek.  Succesvolle, fascinerende romans waarmee ze jong en oud boeit. Het schrijven combineert ze met haar carrière in de zakenwereld. Die combinatie weet ze te doen slagen dankzij haar doorzettingskracht en vastberadenheid.”

 

Nadia Sminate (Burgemeester): “Uiteraard ben ik ontzettend fier op de komst van Greet. Het is een enorme verrijking voor N-VA Londerzeel en de politiek in het algemeen. Dat jonge getalenteerde mensen kiezen voor N-VA vind ik een bewijs dat ons beleid werkt en aanslaat.

Over de plaatsen op de lijst kan ik nog niets kwijt, daarop zal u moeten wachten tot 11 juli, wanneer we onze lijst voorstellen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is